Coffs harbour till Balina

Gårdagen spenderades i bilen och till fots i en liten mysig by som hette Yamba, där lyxade vi till det med lunch på lokal och strandhäng halva dagen. Vi bestämde oss dock för att vi inte ville övernatta där utan vi fortsatte till Balina. Väl här så åkte vi till Woolwoorths (ICA) och handlade frukost och lite matsaker. Vi köpte även två flaskor vin för typ 30 kr styck, smakade fin fint!

Balina är inte det roligaste stället i världen så vi ska åka ett par mil norrut till Lennox Head nu och prova lyckan där. Den underbara campingen i Coffs Harbour har ju satt ribban här på guldkusten nu så vi måste hitta en lika fin :)

I övrigt så börjar vädret verkligen arta sig och det blir varmare och varmare, utom igår då det regnade massvis på morgonen.
Vi vill bada men vi vågar inte för havet är otäckt med jättevågor och dödssurfare överallt dessutom hittade vi två sånna här på stranden i Coffs harbour.

Dom ser gigantiskt giffitga ut och om jag inte minns helt fel så är dom det :)

Annars är allt bra och vi lever och har hälsan.

Över och UT

/ K & T

Kommentarer
Postat av: Frida

Fy helsike! Såna där box jellyfishes verkar asläskiga :( Dom varnar om dom för fullt här i tidningarna.



Vi ska till Rockhampton, ligger vid Gold Coast typ. Ovanför Brisbane :) Dom har ett coolt berg att utforska och Yeppoon. Cooberri Park ligger där, vilket är ett vildmarks reservat typ där man får gå in och klappa vilda djur typ :)

2010-11-27 @ 09:10:27
URL: http://honungsbulle.blogg.se/
Postat av: julia

man blir helt glad av att läsa eran blogg! fan va härligt det verkar! Här glittrar snön och alla äter lussebullar och laddar inför julskyltning imorgon:) Shit undra om det är en sån där asgiftig jellyfish som man blir förlamad av! Glad första advent på er finingar! Kramar från dalarna

2010-11-27 @ 11:41:06
Postat av: Erik Brattlöf

Dom visade sånnadär blåa blåsmaneter på ett Australien-program igår! Dom bränns och gör ont men är tydligen inte superfarliga om man inte är allergisk. Värre är det med box jellysarna :-)



Hoppas ni hare fint! PUSS Å KJAM!

2010-11-27 @ 16:31:06
Postat av: Mor

Idag har hos oss varit aktivitetens dag. Pappa har flitigt arbetat med Jessicas kök och jag o Jessica har handlat saker åt pappa. Det tog massor med timmar. Att leta P-plats åt bussen så jag inte skulle behöva backa tog nog mest tid. Vi har varit på jättefin julmarknad på slottet och gått hem i snöstor. Sitta o softa i bikini låter helt klart mysigare. Puss

2010-11-27 @ 18:12:45
Postat av: Hälla

Å hy han vä fint ni värkä å ha! Ta ä lungt nera dännä å ha e fortsatt trevlun resa!

2010-11-27 @ 18:17:13
Postat av: Malin

Sjukt kul att alla kommenterar på detta inlägg :) Jag med! Jag vill bara rätta lite; jag äter inte lussebullar, men jag pulsar i dm-djup pudersnö, and u know i freaken love it! Igår var det 4 dm :D Ni njuter, tur för er! Kram

2010-11-28 @ 10:41:20
Postat av: Dick

Ni ser ut att ha hittat en "Physalia physalis" eller Portugisisk Örlogsman som det heter i folkmun. Tänkte bara påpeka att i helgen så kommer jag ha dödsfest i eran lägenhet :)

2010-11-28 @ 20:54:44
URL: http://pappak.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0