Vid vägs ände..

Det känns lite som slutet på en era, vi har kommit ända upp till Cairns efter nästan 400 mil i våran kära Hi-top. Vi har kört igenom all möjlig och  omöjlig natur i nästan en hel månad så nu när vi inte måste köra nått mer känns det lite konstigt, vi ska bo på samma camping ända tills på torsdag så vi har 5 nätter här innan vi ska lämna ifrån oss vårat hus på hjul. (vi har sovit här 2 nätter redan)

Det är en mycket fin camping och Cairns är en trevlig stad med en jättestor Pool i centrum nere vid havet som kallas The Lagoon där man kan sola och bada utan att behöva doppa tårna i det manetinfekterade och krokodilfyllda havsvattnet.

Det finns en hake då och den är ganska stor.... Det är varmt, varmare än i en Pizzaugn, dödsvarmt skulle man kunna säga.

Vi bor ju till råga på allt i en liten ugn kan man säga så det är varmare än varmt i den, så mycket som vi svettades inatt har nog ingen av oss svettats förut men det är bara att bita ihop för på tisdag då händer det grejjer vill jag lova :)

Vi har bokat in oss på en båt som ska ta oss till det yttersta barriär-revet där jag ska göra två dyk och Therese skall snorkla och sola sig:) Vi får mat och vatten och lite vin om vi så vill så det är riktigt lyxigt tror jag och förhoppningsvis så får jag se någon liten revhaj också, eller kanske en Manta ray. Ja vi får se vad som händer, vi är ganska uppspelta båda två i alla fall.

Vi skulle ju gärna göra någon liten Djungeltur också nu när det är regnskog som omger oss så långt ögat når men som sagt VARMT!



Kommentarer
Postat av: Fader Kristoffersson

Då får jag väl passa på o tjata som vanligt ;-) Drick myckt Vatten,,,vatten,,, åter vatten..



Massor av kramar

2010-12-12 @ 15:22:01
Postat av: Mor

Åhh - tänk om ni kunde skicka hit lite varmgrader till oss för det behöver vi KRAM

2010-12-12 @ 17:31:34
Postat av: L-Hyttan

Klaga på värme?! Här behöver vi inte klaga på värme!

Igår var det i och för sig bara -3 en stund på eftermiddagen. Just nu är det friska -16 med gott hopp om sjunkande temperatur under natten. Alltså, inte en dag med töväder sedan ni åkte. Bra va?

2010-12-12 @ 18:05:36
Postat av: Kristofer

Vi har inte druckit på fjorton dagar och inget snus :)

Jag vill veta hur mycket snö det är hemma, om det har varit så kallt så länge så luktar det nästan snöskoter :)

2010-12-13 @ 07:12:24
URL: http://wombatfeber.blogg.se/
Postat av: L-Hyttan

Värmebölja igen, bara -4. Det är bara ca. 15cm i hyttan men gott om skotomaner. Det lovas mera snö mot helgen med klen kyla. Ca. 5-10 minus. Däremot kan det bli ljuvligt blåsigt. så hä så!

2010-12-13 @ 20:17:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0