Tasmanien

Nu har vi tagit oss så långt söderut man kan komma i Australien och väldigt långt söderöver på jordklotet också för den delen, det är ganska kallt nu och det är skönt :)

Tasmanien är så oerhört vackert så man kan knappt tro det så igen, vi har en massa bilder att visa, här kommer godbitarna.


Jag och Therese posar vid Russel falls.


Ett annat vattenfall på stigen, vi gjorde en dagstur och kollade på tempererad regnskog, det finns inte så många sådana i världen tydligen.

Världens näst största trädsort och den största lövbärande trädsorten som finns. Jag är längst ner i högra hörnet på trädet. 



Therese fick äntligen klappa en wombat-tjej också och vi såg en massa Tasmanska djävlar, emuer och Kängurur.


Kommentarer
Postat av: L-Hyttan

Skapliga lövruskor. Känner oss otåliga på att få se alla bilder. Den som väntar på nåt gott väntar.... inte så länge nu. Ta väl hand om de sista semesterdagarna!

2010-12-21 @ 17:00:55
Postat av: Mor

Vilken söt en och vilka träd, helt ofattbart. I morgon kommer lillasyster hem. Det är tomt när ingen av er är hemma. Snökaos o kallt, -20 i skrivande stund. På SJ är det kaos som vanligt när det är vinter så vi hoppas att Jessica tar sig hem från Arlanda. Ha det så gott och njut av den sista veckan

KRAM

2010-12-21 @ 17:27:27
Postat av: Fader Kristoffersson

Hmmm... ser jättekallt ut ;-)

Körde första deltävlingen i vintercupen. Snön nådde nästan upp till halva motorcykeln om man hamnade utanför spåret och idag -20 så allt är relativt med "kallt". Saknar er, speciellt nu när julaftonen närmar sig, speciellt "lilledotter" såklart.

2010-12-21 @ 19:22:30
Postat av: Johanna

Åh, det ser underbart ut! Själv ska jag ge mig ut i snökaoset och julhysterin och fixa det sista innan hemfärden imorgon.. Känns konstigt att ni inte är i hemstaden över jul, men vi får ses när ni kommer tillbaka :) Ta hand om er och God Jul!! Kramar

2010-12-23 @ 11:24:06
Postat av: Sandra

Dan före dopparedan... Vi kommer att sakna er imorgon! Njut av er sista vecka så ses vi snart... Sköt om er och stor julkram från oss!

2010-12-23 @ 12:35:17
URL: http://mammatillmaja.blogspot.com/
Postat av: L-hyttan

Typiskt att ni missar sååå mycket vinter. -32,6 på Hamrerakan i morse! Kan det bli bättre? vi får hoppas på januari då ni är hemma igen. En riktigt god jul önskar Hyttan + Simba ( har inte varit ut på 2 månader )

2010-12-23 @ 18:56:50
Postat av: FARFAR

ja nu sitter farmor och jag och väntar på tomten,

jag tror det är första året som du Therese inte är med oss på julafton (skönt) men ni ska ha en ovanlig men en riktigt god jul.



puss och stora kramar

farmor och farfar.

2010-12-24 @ 09:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0