Okejdokej

Det känns som att det var länge sedan något vettigt hamnade på bloggen så här är en liten sammanfattning av vecka som varit.

Efter Byron bay så åkte vi ju till Brisbane istället för att klättra i berg och det var skoj skoj. Efter Brisbane så hamnade vi vid Noosa Heads som var ett riktigt mysigt ställe med fina stränder och strandpromenader, många många stora fina båtar också.

Det som är synd är att det har regnat i stort sett ända sen vi kom till Queensland, och vi har kommit på att det inte är så jättemycket tid kvar med våran husbil så efter Noosa fick det bli en 50 milakörning till Rockhampton och Yepoon. Där träffade vi en gammal kompis till Therese och gick på grottutforskning, det var spännande!

Nu är vi ute på en långkörare till som började igårkväll och har inkluderat gratiscamping och mörkerkörning så här långt. När vi kommer fram ska vi förhoppningsvis vara i Arlie Beach framemot eftermiddagen.

Vi har även bokat lite flygbiljetter. Cairns till Melbourne och Melbourne till Sydney. Vi hade ju igentligen tänkt ta buss från Melbourne till Sydney men det är så fasligt långt och kostar knappt något mer att flyga så så fick det bli.
I vanlig ordning så strulade vi ju också till det i sammband med nämda flygbokningar genom att råka boka flyget från Cairns en dag förtidigt. Klockan 00:50 är en ny dag kan man sammanfatta det hela med :)
Ingenting att göra åt då det kostar dubbelt så mycket att boka om flygbiljetten som att köpa den från början så vi får helt enkelt en extra dag i Melbourne.

Försök till Bushwalk, men stigarna var lite väl översvämmade, så vi fick vända och ta grottorna istället.


Inifrån Capricorn Caves kapell. Vingslagen från fladdermössen lät som rinnande vatten på taket...


Kommentarer
Postat av: Fadern(Conny K)

Kör nu försiktigt sista biten och ta hand om varann

Många varma kramar från ett kallt land

2010-12-06 @ 18:05:14
Postat av: becka

kära grannar! vi läser er blogg flitigt här hemma i kylan, ni verkar ha det helt underbart. vilket äventyr!! update hemifrån blå huset: städerskan har tappat bort nykeln, karlsson "skottar" snö, vi har inte haft något vatten i handfatet i badrummet på två veckor, det har varit inbrott i er lägenhet, kodlåset har frusit sönder så vi får ingen post. (ett av alternativen är felaktigt, vilket får ni själva klura ut;p) vi får inte hämta ut er post så kanske doris eller någon måste åka dit med en fullmakt eller försöka övertala dom? bara så ni vet! annars är allt bra men vi saknar våra grannar, är lite tomt här nu utan visslande i trapphuset och spontana dragspelskonserter. njut av sista veckorna nu!! stora kramar från oss : )

2010-12-07 @ 15:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0